Llop a Queralbs / Wolf in Queralbs


Llop a Queralbs / Wolf in Queralbs


Llop a Queralbs / Wolf in Queralbs


This photo are taken in the Pyrenees in Queralbs, Catalonia. Undoubdtedly it is a wolf, according to knowledgable sources a male “Italian wolf”. The italian wolf (Canis lupus italicus) is a subspecies of the Eurasian wolf. Lone wolves like this one have migrated from Italy and France, and is a good sign.
 • 18 de marzo de 2014   :
 •    Animals
     
 1. Benvolgut Sr. Jordà,

  Sóc Quico Sallés del diari elRipolles.info del grup NaicoDigital, quin protocol teniu per publicar la noticia de la trobada del llop a Queralbs. Moltes gràcies. Una forta abraçada i felicitats per la foto


 2. Uooohhh!!!! Menudo documento gráfico!!! había oido hace tiempo que se creía que este magnífico animal había llegado a nuestras sierras, pero tu foto de hoy es la primera constatación de que así es. Magnífica noticia creo yo.


 3. Gracias, un tema de suerte!


 4. Molt bona la foto ! Enhorabona !!


 5. Enhorabona per aquesta preciosa fotografía. Són animals que em fascinen des de que era petita i me n’alegro moltissim de veure’ls rondant pels camins del nostre país !!


 6. Impressionant!
  I personalment, encara més perquè és un lloc on sovint faig excursions. Una foto magnífica. Potser sí que cal tenir sort, però també cal estar al lloc apropiat amb l’ofici i la càmera a punt!
  Salut!


 7. Enhorabuena por tener la suerte de ver y fotografiar este animal. El lobo significa equilibrio y salud del ecosistema, y sólo espero que todos sepan verlo así, y respeten su derecho a la vida.


 8. Oh! Quina gran fotografía! Espero amb ansies que els boscos de la regió puguin recoperar la biomasa que teníen antigament.

  Ah, i personalment prefereixo la foto en color, encara que en tingui poc! xD


 9. Bon día,
  Felicitats per aconseguir la proba definitiva de que fa deu anys que per les nostres muntanyes ronda una especie tan emblematica com el llop. Un indicador més de la salut del nostre ecosistema.


 10. Magnífica foto, moltes gràcies!


 11. Enhorabona, magnific aquest treball fotogràfic.


 12. Bon dia,
  abans de res, enhorabona des del sud de l´Urgell!! Envidiable situació la que vas viure, i al sentir la notícia se´m van posar els pèls de punta.
  Una gran troballa per un petit país.
  Minerva.