Espinacs a la catalana


Espinacs a la catalana


Espinacs a la catalana


Cuina per a solters V
Els espinacs a la catalana és un plat vegetal, però que a mi m’agrada de convertir en animal. Per això no presentaré la recepta original, que d’altra banda, tothom coneix.
Mentre es bulleixen els espinacs, s’agafa una mica de llard de porc a la paella, i es posa botifarra crua ben desfeta, una mica de cansalada a trossets ben petitets, prunes seques, panses i al final, quan esta tot fet… els pinyons que quedin un pel dauradets. Llavors es posen els espinacs, ja bullits per sobre i que un foll ho remeni tot ben remenat. Se li pot afegir una mica de formatge d’aquest llescat, que no com a formatge no val res, perque mai tenen gust a res, pero es desfà facilment i li afegeix una textura interessant.

Ingredients (quantitats a gust de cadascú, tant fa) llar de porc botifarra crua cansalada prunes seques pinyons panses formatge llescat i plastificat de súper, marca blanca ja va be.


Patrocinis: decoradores en barcelona
  • 8 de abril de 2010   :
  •    Cook
     
  1. Ahora solo falta probarlas, ya ves estoy en la cama a punto de visitar otro planetas, ligero de equipsje, y de repente me ha entrado la gana. Que hago? Apago la luz y me duermo o me voy a la cocina a censr de nuevo? Pues ni una cosa ni la ottra, continuo mirando tus fotos