Guatlles a la cassola amb xoriços criolls


Guatlles a la cassola amb xoriços criolls


Guatlles a la cassola amb xoriços criolls

Cuina per a solters II – (o l’art d’omplir un plat buit). Guatlles a la cassola amb xoriços criolls

Les guatlles a la cassola amb xoriços criolls és un plat excelent per a fer i convidar a algú a darrera hora, encara que aquest algú no es presenti. No es tracta de convidar a qualsevol, doncs una companyia mal elegida pot arruinar qualsevol plat. Si es presenta fruirà amb tu del plat i tot plegat estarà molt be, i si no es presenta, un queda ben content de poder menjar fins afartar-se amb el doble d’aquest magnífic plat.

Si saps que l’altre comensal no apareixerà es poden afegir xampinyons, d’altra manera cal posar rovellons.

La peculiaritat del plat és que tan sols pot fer-se en una ocasió en tota la vida, encara que permet variants i aquesta és l’excusa que alguns utilitzen per a “repetir-ho”, doncs al no fer-se igual, es manté el condicionant de fer-ho només una vegada a la vida. Ingredients per 2 (o només un): llar de porc 4 guatlles 4 xoriços criolls 1 pebrot verd 1 patata (opcional) 1 tomàquet 1 rajolinet de vi negre 1 rajolinet d’aigua 1 manoll d’herbes rovellons o xampinyons (segons el cas) sal, pebre i oli ajimolí all

A l’hora de servir es pot jugar amb la creativitat de cadascú, però no són permeses les formes obscenes, encara que el plat permeti el joc.

Es pot acompanyar d’arroç blanc o una amanida, o tot plegat i una mica de pa. A l’hora de menjar, el color és important, els plats en blanc i negre no valen res, per tant, encara que sigue de blanc i negre, mireu la fotografia en color.