I have a dream too


I have a dream too


I have a dream too
Manifestació en contra de la proposició 8 a San Diego, California (USA)

Aquesta setmana ha sortit la notícia: els homosexuals de California, ja no es poden casar (fins ara sí que podien). I això hauria de fer-nos reflexionar sobre si és democràtic o no, que una majoria decideixi el drets (que a ells no els afecta) d’una altra minoria, que a mes, en la majoria de casos ni tan sols tenen les mateixes creences que ells. Jo tinc clar que no.

També demostra certa incoherència, que uns homosexuals puguin estar casats i en canvi altres no, per una qüestió de “dates” (d’ara en endavant no podran, però els que ja ho estan, així queden), i són incoherències quan la llei fa un pas enrere en els drets civils.

Per reflexionar també el fet que es va votar el mateix dia que es votava al primer president negre amb possibilitats de ser president, això va mobilitzar un electorat, per una banda molt sensibilitzat per temes d’igualtat entre “races”, però poc sensibilitzat (mes aviat reaci, per temes de creences) en altres temes d'”igualtat” entre les persones. La poca diferencia en la votació, va fer que aquest “efecte” fos determinant en el resultat.

En les manifestacions en contra de la proposició 8, es veien pancartes que deien: “I have a dream too”. I és això “I have a dream too”.
  • 29 de mayo de 2009   :
  •    People
     
  1. Bonjour,
    Nice instant capture..great B&W tone..Bravo!